500 g makkaraa
2 omenaa
2 sipulia
3 rkl Turun Sinappia
0,75 rkl Knorr vasikkaliemitiivistettä
1 tl rakuunaa
0,5 dl chili-tomaattikastiketta
2,5 dl Flora Kevyt Ruokaa
2 dl vähärasvaista juustoraastetta

Kuori makkara ja leikkaa se viipaleiksi. Raasta omenat karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Sekoita kulhossa omenaraaste, sipuli, sinappi ja liemitiiviste. Mausta seos rakuunalla. Laita puolet makkaraviipaleista voidellun uunivuoan pohjalle ja kaada täyte vuokaan. Lado loput makkaraviipaleet täytteen päälle. Yhdistä Flora Kevyt Ruoka ja chili-tomaattikastike ja kaada liemi vuokaan. Kuorruta uunimakkara juustoraasteella ja paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.

-I am I-